— Pressmeddelanden —

Välkommen till vårt nyhetsrum på Svensk Mötesbokning
press2


18921041_1339238436145689_7769254049664671028_o


Svensk Mötesbokning satsar på tillväxt i Sverige

Pressmeddelande  •  3 Juli, 2017 

Svensk Mötesbokning befinner sig i en expansionsfas och väljer nu att expandera verksamheten ytterligare. Från och med den 1 augusti 2017 kommer företaget utöka personalstyrkan med flertalet nya anställda.
.

Ledningsgruppen bakom Svensk Mötesbokning menar att beslutet är ett naturligt steg i bolagets fortsatta utveckling, inte minst för att upprätthålla företagets goda servicenivå gentemot gamla och nya kunder. Man förklarar också att branschen har stor efterfrågan av den tjänst som erbjuds och att ledningen ser personalförstärkningen som ett krav för att följa den fortsatta utvecklingen.

Nicklas Svensson, med lång erfarenhet i branschen, är en av de nyrekryterade under maj månad som fått äran att påbörja en ansvarsfull roll som personalchef på Svensk Mötesbokning.

– Jag är mycket stolt och känner mig hedrad att ha fått förtroendet att vara med i Svensk Mötesboknings fortsatta utveckling. Det är ett stort förtroende som jag ska förvalta på bästa sätt, säger han.
.

En positiv utveckling för bolaget

Svensk Mötesbokning befinner sig i en expansionsfas och enligt ledningsgruppen har personalen på företaget fått vittna till en positiv utveckling.
De förklarar att man är nöjda och stolta över de goda initiativen och det fina resultatet man åstadkommit. 

– Under åren har Svensk Mötesbokning haft en positiv utveckling med flera goda initiativ och fina resultat. Vi ska tillsammans fortsätta denna utveckling i en bransch som kräver alltmera samarbete mellan våra kunder och oss som företag, säger ledningsgruppen i ett gemensamt uttalande. 

Svensk Mötesboknings framtid ser ljus ut och enligt organisationens VD och grundare Alexander Westerberg ser man fram emot att utveckla bolaget ytterligare, tillsammans med de nya medarbetarna.

– Vi i styrelsen ser med tillförsikt fram emot att, tillsammans med de nya medarbetarna i bolaget, fortsätta den positiva utveckling som bolaget har idag, säger Alexander.

I anslutningen till Svensk Mötesboknings expansion i Sverige passar ledningsgruppen också på att hälsa alla sina kunder, både nya som gamla välkomna.

Ytterligare information om Svensk Mötesbokning och tjänsteutbudet hittar du på företagets hemsida, www.svenskmotesbokning.se

 


svensk-motesbokning6-300x60-11-300x60-1Om Svensk Mötesbokning

Vi är en av Sveriges mest expansiva företag inom mötesbokning. Vårt syfte är att ge företag nya kunder genom att prospektera och utföra nykundsbearbetning via telefon av högsta kvalitet. Genom en kvalificerad arbetsprocess kommer våra kunder i kontakt med företag eller privatpersoner som är intresserade av deras tjänster. Svensk Mötesbokning bedriver sin verksamhet i hela Sverige med huvudkontor i centrala Stockholm.