Vi hittar nya kunder till ditt företag!

Svensk Mötesbokning är en av Sveriges mest expansiva företag inom mötesbokning. Vårt syfte är att ge företag nya kunder och maximera affärsidéns potential. Detta gör vi genom att prospektera och utföra nykundsbearbetning av högsta kvalitet via extern mötesbokning.

Vi har lång erfarenhet av mötesbokning och är ett företag vars framgång är beroende av en effektiv nykundsanskaffning, vilket innebär att vi vet
vad som krävs för att nå rätt kunder och förmedla rätt budskap.

Vi sätter oss in i kundens varumärke på djupet och bygger vidare dialogen på de unika säljegenskaperna produkten eller tjänsten medför.

Genom en kvalificerad arbetsprocess kommer våra kunder i kontakt med företag eller privatpersoner som är intresserade av deras tjänster.

Välkommen att höra av dig för ett potentiellt samarbete oavsett vilken bransch ditt företag är verksamt i!

photodune-645934-handshake-of-business-partners-after-striking-deal-m

 


.kvalite2.


.Reception_2Policy och vision

Svensk Mötesbokning är ett resultatorienterat och prestationsbaserat bolag där mervärde för kund är vår gemensamma strävan.

Vår affärsidé bygger på att skapa mervärde och leverera ett bättre kundflöde till våra kunder med hjälp av aktiv, analysdriven och kontinuerlig prospektering av nya kunder.

Kreativitet och egna initiativ uppmuntras för att kontinuerligt utveckla företagets service- och bokningsprocess.
Samtliga medarbetare bemöts med samma respekt, omsorg och engagemang som de förväntas använda i kontakten med varje enskild klient.

Svensk Mötesbokning skall vara det självklara valet och den mest respekterade samarbetspartnern för nykundsanskaffning baserad på mötesbokning i Sverige.


 

eee2


— Kontaktformulär —

Ditt namn / Företag

Din epost

Telefonnummer

Ditt meddelande