Arbeta hemifrån som mötesbokare åt finansbolag på kvällstid

Svensk Mötesbokning är en av Sveriges mest expansiva företag inom mötesbokning. Vi arbetar med att hitta nya kunder åt våra uppdragsgivare till privat och företagsmarknaden över hela landet. Just nu expanderar vi verksamheten och söker nya anställda på distans som vill arbeta hemifrån med mötesbokning.
Är du en person som trivs med kundkontakt, är stresstålig och söker du ett utmanande socialt arbete är du välkommen att söka denna tjänst!
.


jobbaOm tjänsten175140015

På uppdrag av en av våra samarbetspartner kommer du att arbeta hemifrån med att ringa privatpersoner med syftet att boka in möte för pensionsrådgivning. Mötet är kostnadsfritt och ska resultera till en bättre totalekonomi för kunden.
.

Aktören är fristående från banker och försäkringsbolag, vilket innebär att kunden får de bästa råden och en överblick på samtliga sina pensioner.

Du kommer inte att göra några egna rådgivningar eller prata ekonomi, du kommer enbart boka in möten med nya kunder, därför krävs det ingen vidareutbildning inom ekonomi eller liknande.

Du som anställs kommer inledningsvis att introduceras och utbildas på distans inom sälj- och argumentationsteknik samt kännedom kring uppdragsgivarens tjänster, med syfte att snabbt sätta dig in i dina arbetsuppgifter och optimera möjligheten att bli en framgångsrik kommunikatör.

Du kommer att arbeta i ett webbaserat ringprogram så ett krav är att du har en dator med internetanslutning och ett headset! Genom detta upplägg så kommer inga telefonräkningar att debiteras av dig för dina samtal du ringer!

Vi söker dig som har ett starkt engagemang.
Det är viktigt att du brinner för att sälja och vågar utmana dig själv och dina gränser för att nå bästa resultat. Du har även en positiv inställning och är duktig på att hantera motgångar med ett leende. Viktigt är även att du har ett högt tempo i det du gör.

Kvalifikationer

För att passa in i vår företagsverksamhet bör du uppfylla följande kriterier:

– Du vill jobba i ett företag där du kan påverka din egen lön genom goda prestationer.
– Du ska vara tävlingsinriktad och beredd att jobba hårt för att uppnå uppsatta mål.
– Du är orädd för nya kontakter och professionell i din roll gentemot kund.
– Du har stort tålamod och positiv i din attityd.
– Du bör inneha en hög social kompetens och har lätt för att uttrycka dig samt en förmåga att fånga kundens intresse genom din personlighet.

– Du talar svenska språket flytande (obehindrat i tal och skrift).

Tjänsten är aktuell omgående och tillsätts så snart vi hittar rätt personer för uppdraget, så ta chansen att skicka in din ansökan redan idag – oavsett var i världen du bor! Meriterande är om du tidigare har erfarenhet av mötesbokning eller service/säljyrke inom telefoni.

 

Övrig information

Tillträde
Omgående alt. enligt överenskommelse

Arbetstider och omfattning
Mån-Tors, 17.00 alt. 18.00 – 21.00
Enligt överenskommelse

Ersättning
Rörlig lön

Så ansöker du
Ange ”Mötesbokare finansbolag kvällstid” i ämnesraden vid ansökan.
Skicka ditt CV med personligt brev. Skriv även hur du önskar arbeta!
Ansökan skickas till e-postadress: cv@svenskmotesbokning.se