— Börja din karriär på Svensk Mötesbokning —

Vår rekryteringsavdelning finns tillgänglig att ta emot din ansökan!

jobba122


Extrajobb: Arbeta hemma med mötesbokning – Heltid/Deltidoffice-assistant-640x230

Just nu söker vi nya anställda som vill arbeta extra. Arbetet sker på distans hemifrån och kan utföras oavsett var i världen du bor!

På uppdrag av våra samarbetspartner kommer du ringa nya kunder och boka in kundmöten. Vi arbetar bl.a åt finansbolag, reklambyråer, rekryteringsföretag och en rad andra branscher.
.
.

tjansten


Arbeta hemifrån som mötesbokare åt reklambyrå på heltid

Just nu expanderar vi verksamheten och söker för omgående anställning nya heltidsanställda på distans som vill arbeta hemifrån med mötesbokning.

På uppdrag av en av våra samarbetspartner kommer du hemifrån att arbeta med att prospektera och boka in nya kundmöten.  Vår uppdragsgivare är en reklambyrå som arbetar med grafisk design.
.

tjansten


Arbeta hemifrån som mötesbokare åt finansbolag på dagtid4

Just nu expanderar vi verksamheten och söker för omgående anställning nya anställda på distans som vill arbeta dagtid hemifrån med mötesbokning.

På uppdrag av en av våra samarbetspartner kommer du att arbeta hemifrån med att ringa privatpersoner och företagare i Sverige, med syftet att boka in möte för pensionsrådgivning.
.

tjansten


Arbeta hemifrån som mötesbokare åt finansbolag på kvällstid175140015

Just nu expanderar vi verksamheten och söker för omgående anställning nya anställda på distans som vill arbeta kvällstid hemifrån med mötesbokning.

På uppdrag av en av våra samarbetspartner kommer du att arbeta hemifrån med att ringa privatpersoner i Sverige, med syftet att boka in möte för pensionsrådgivning.
.

tjansten


Arbeta hemifrån som mötesbokare åt finansbolag på helger

Just nu expanderar vi verksamheten och söker för omgående anställning nya anställda på distans som vill arbeta helger hemifrån med mötesbokning.

På uppdrag av en av våra samarbetspartner kommer du att arbeta hemifrån med att ringa privatpersoner i Sverige, med syftet att boka in möte för pensionsrådgivning.
.

tjansten


Arbeta som rekryteringsassistent – Distans / Huvudkontorheadset

Just nu expanderar vi verksamheten och söker nya medarbetare som vill arbeta med rekrytering till våra uppdragsgivare i Sverige.

På uppdrag av våra samarbetspartner kommer du att arbeta med att rekrytera internt och externt ny personal. Du kommer själv att inleda processen och genomföra telefonmöten för att kvalificera rätta kandidater.
.

tjansten


Arbeta som Account Manager på vårt huvudkontor i Stockholmnamnlos

Just nu expanderar vi verksamheten och söker för omgående anställning flertalet nya heltid- & deltids-anställda till vårt huvudkontor vid Stureplan i centrala Stockholm

På uppdrag av våra samarbetspartner kommer du ringa nya kunder och boka in kundmöten.
Vi arbetar bl.a åt finansbolag, reklambyråer, rekryteringsföretag och en rad andra branscher.
.

tjansten


Säljcoach till vårt huvudkontor i Stockholm eller på distanssaljcoach_1

Just nu expanderar vi verksamheten och söker för omgående anställning, en driven och inspirerande säljcoach på heltid till vårt huvudkontor i centrala Stockholm eller på distans.

Uppgiften som säljcoach är att motivera, utbilda och leda ett team på distans som via telefon inbjuder privatpersoner och företagare till kostnadsfria nykundsmöten.
.
.
tjansten


— Våra medarbetare berättar om arbetet —

Några ord från våra mötesbokare

Medarbetare_2017


kontakt rekrytering